Κόσμος

Πιτσιρικάς συγκίνησε όλη την Αργεντινή! Η προσπάθειά του για ένα εισιτήριο (βίντεο)


Ο 6χρονος Ρέντσο είχε όνειρο να δει από κοντά την αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ και όταν έμαθε ότι στην έδρα της θα κριθεί ένας διεθνής τίτλος και μάλιστα κόντρα στην... μισητή Μπόκα Τζούνιορς, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, συγκινώντας ολόκληρη την Αργεντινή.

Η προσπάθεια του 6χρονου Ρέντσο να δει από κοντά το παιχνίδι της αγαπημένης του Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς στο σούπερ κλάσικο για το Κόπα Λιμπερταδόρες, δεν άργησε να γίνει viral σε όλη την Αργεντινή.

Ο μικρός οπαδός των “εκατομμυριούχων” έβγαλε τα παιχνίδια του σε… δημοπρασία και ζήτησε από τον κόσμο να τα αγοράσει για να μαζέψει τα λεφτά που απαιτούνταν για ένα ταξίδι από την πόλη Παρανά στο Μπουένος Άιρες και το εισιτήριο του αγώνα.

Η φωτογραφία του έκανε το γύρο του κόσμου και ένας σύνδεσμος οπαδών της ομάδας αποφάσισε να του κάνει δώρο τα έξοδα, αλλά με τον επαναληπτικό του τελικού να είναι από νωρίς sold out, ο Ρέντσο θα δει τελικά -έστω- ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στο ιστορικό Μονουμεντάλ.
https://twitter.com/RiverPlateMalag/status/1064245358006542336?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...