Αθλητισμός

Πετρούνιας: «Οι κρίκοι είναι παιχνιδάκι... Τα υπόλοιπα είναι δύσκολα» - Μήνυμα αισιοδοξίας μετά το χειρουργείο του

«Οι κρίκοι είναι παιχνιδάκι... Τα υπόλοιπα είναι δύσκολα» έγραψε ο πρωταθλητής της ενόργανης στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ένα μήνυμα αποφασιστικότητας έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος πριν λίγες μέρες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο.

Ο αθλητής πρότυπο, που πριν από μια εβδομάδα κατέκτησε τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο του στους κρίκους, παρότι τραυματίας, ξεκινάει πλέον έναν νέο αγώνα, εκείνον της ανάρρωσης και της επιστροφής στις προπονήσεις, ώστε να συνεχίσει την λαμπρή του πορεία.

«Θα κάνω ό,τι μπορεί να γίνει για να μετατρέψω τον πόνο μου σε δύναμη», ήταν το μήνυμα που έστειλε στους Έλληνες, που έχουν εκφράσει τον θαυμασμό τους με τον πιο θερμό τρόπο τις τελευταίες ημέρες, αλλά και στον εαυτό του και τον προπονητή του. «Οι κρίκοι είναι παιχνιδάκι... Τα υπόλοιπα είναι δύσκολα», έγραψε ο πρωταθλητής της ενόργανης.

"Μια εβδομάδα πριν ήταν όλα διαφορετικά στη αθλητική μου καριέρα .. Σημερα κλείνοντας μια εβδομάδα απο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μολις λίγες ημέρες από το χειρουργείο γνωρίζω οτι ξεκιναει μια αλλη δύσκολη διαδρομή..μεσα από τον πόνο που νιώθω.. Θέλω να πω στους Έλληνες, σε Εμένα αλλά και σε Εσένα που έχουμε ζήσει τόσα..πως θα κάνω ότι μπορεί να γίνει για να μετατρέψω τον πόνο μου σε δύναμη..Γιατι οι κρίκοι είναι παιχνιδάκι..Τα υπόλοιπα είναι δύσκολα .. #coach #bestcoachever #dimitrisraftis #petrounias #hellas"

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ