Κοινωνία

Περίεργη κλοπή στο Ηράκλειο: Άνοιξαν αυτοκίνητο και έκλεψαν τα… ράσα ιερέα!

Πιο περίεργη κλοπή δεν πρέπει να είχαν συναντήσει ποτέ οι αστυνομικοί στο τμήμα της περιοχής του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο, όπως αυτή που κατήγγειλε ένας συνταξιούχος ιερέας, που διαπίστωσε ότι του έκλεψαν τα… ράσα!

Ο 90χρονος πρώην κληρικός υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστου, ο οποίος φέρεται να άρπαξε από το σταθμευμένο αυτοκίνητό του μία βαλίτσα η οποία περιείχε τα εκκλησιαστικά ράσα και διάφορα άλλα είδη. Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο του ηλικιωμένου, διαπίστωσαν ότι δεν έφερε ίχνη παραβίασης και εξετάζουν τι ακριβώς συνέβη.

*** Εξιχνιάστηκε η κλοπή που είχε γίνει στις 7 Ιουνίου σε ένα κατάστημα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων και οι αστυνομικοί του τμήματος Βέλου-Βόχας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 24χρονου Έλληνα, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

*** Αλλά και η Ασφάλεια Καλαμάτας εξιχνίασε μία κλοπή σε κατάστημα της πόλης, που είχε γίνει στις 25 Οκτωβρίου. Δυο από τους δράστες ηλικίας 19 και 18 χρόνων ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι άγνωστοι συνεργοί τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...