Κοινωνία

Παίρνει εξιτήριο ο Γιώργος Γεωργίου

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος την Τετάρτη βγήκε από την εντατική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Θετικά βαίνει η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος πριν λίγες μέρες εισήχθη στην εντατική λόγω πνευμονικού οιδήματος.

Σύμφωνα με την ομάδα του GeorgiouClub, o γνωστός δημοσιογράφος ξεπέρασε τον κίνδυνο, βγήκε από την εντατική του Ευαγγελισμού και την Πέμπτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

“Η ομάδα του GeorgiouClub θα ήθελε να ενημερώσει όλους του φίλους του Χόρχε ότι η κατάσταση της υγείας του έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, είναι υγιέστατος και δυνατός σαν ΤΑΥΡΟΣ!!

Σήμερα το πρωί εξήλθε από την μικρή Εντατική του καρδιολογικού του Ευαγγελισμού και αύριο λογικά θα βγει από το Νοσοκομείο.

Εκ μέρους της οικογένειας του θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα μηνύματα σας και την αγάπη που του δείχνετε”, αναφέρει η ομάδα του GeorgiouClub.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...