Κοινωνία

Πήρε διαζύγιο και... ανατίναξε το νυφικό της - Δεν ήθελε τίποτα να της θυμίζει τον γάμο της (βίντεο)


Μία γυναίκα στο Τέξας φαίνεται ότι είχε πληγωθεί πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της, αν κρίνουμε από την αντίδρασή της όταν πήρε επιτέλους το διαζύγιό της.

Η Kimberly Santleben-Stiteler ζήτησε από την οικογένεια και τους φίλους της να συγκεντρωθούν στο οικογενειακό αγρόκτημα στο Τέξας για ένα «πάρτι διαζυγίου», όπως το ονόμασε.

Τότε εκτός από σνακ, ποτά και αναμνηστικές φωτογραφίες κρέμασε το νυφικό της φόρεμα σε ένα χωράφι, το έζωσε με εκρηκτικά και το ανατίναξε. Μάλιστα όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, το οστικό κύμα έφτασε αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

https://cdnapisec.kaltura.com/p/2028321/sp/202832100/embedIframeJs/uiconf_id/36216741/partner_id/2028321?iframeembed=true&playerId=media-preview_0_0_7yns1vr6&entry_id=0_7yns1vr6&flashvars[streamerType]=auto

Στο βίντεο της «εορταστικής» στιγμής, όσοι συγκεντρώθηκαν σε έναν αχυρώνα πίσω της ακούγονται αν επευφημούν και να κουνούν πανηγυρικά τα χέρια τους, ενώ το λευκό φόρεμα παίρνει φωτιά.

Η ίδια ανέφερε: «Ήθελα να αφαιρέσω όλα τα πράγματα του γάμου μας από το σπίτι μου. Φωτογραφίες, το δαχτυλίδι και το φόρεμα που ήθελα να κάψω. Είχα πολλές συμβουλές και προτάσεις από τους φίλους και την οικογένεια. Ωστόσο, για μένα, το φόρεμα αντιπροσώπευε ένα ψέμα. Ήθελα να έχω πάρτι διαζυγίου για να κάψω το φόρεμα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ