Κυβέρνηση

Πάρτι στο Twitter για το... «δεν έχω κλούβες των ΜΑΤ έξω από το σπίτι μου» του Τσίπρα

Φωτογραφίες με κλούβες των ΜΑΤ σε μορφή... πολυκατοικίας να φράζουν τον δρόμο που βρίσκεται η κατοικία του πρωθυπουργού στην Κυψέλη, δεκάδες σχόλια και ο χαρακτηρισμός «ψεύτης», συνθέτουν το σκηνικό... χαμού που προκλήθηκε στο διαδίκτυο και ειδικότερα στο Twitter μετά αφορμή την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Βουλή, ότι «εγώ δεν έχω κλούβες των ΜΑΤ έξω από το σπίτι μου».

Δεκάδες πολίτες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το «ψέμα», όπως αναφέρουν του πρωθυπουργού στη Βουλή, αμφισβητώντας την απουσία αστυνομικών δυνάμεων έξω από την πρωθυπουργική κατοικία.

Πολλοί αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε... απόσταση από την πραγματικότητα, ενώ τα ειρωνικά σχόλια δίνουν και παίρνουν, καταλήγοντας όλα στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τον πρωθυπουργό, προκειμένου να στηρίξει τις θέσεις του απέναντι στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άλλοι πολίτες καταφεύγουν ακόμη και σε διαλόγους με πρωταγωνιστές τον Τσίπρα και τους συνεργάτες του, όπως τον Νίκο Παππά, ενώ κάποιοι συστήνουν στον πρωθυπουργό να επισκεφθεί... οφθαλμίατρο, ενώ από το... μενού δεν λείπουν ούτε οι μαντινάδες!

Δείτε ενδεικτικές αναρτήσεις και σχόλια των πολιτών στο Twitter:

tsi2tsi4
tsi6tsi8
tsi10tsi12
tsi14
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...