Κοινωνία

Ο Φουρθιώτης μοιράζει μηνύσεις μέσα στο κανάλι!- Ο προϊστάμενος του τεχνικού το νέο του θύμα

Σε κάθε του εκπομπή στάζει μέλι και αυτό το μέλι ήρθε η ώρα να το γευτούν και η τεχνικοί του ίδιου του καναλιού που συνεργάζεται.
Ο παρουσιαστής κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου τεχνικού του καναλιού για σημαντικά τεχνικά προβλήματα που εξακολουθούν να συμβαίνουν στην εκπομπή του.
Συνεχίζεται η δικαστική κόντρα του Μένιου Φουρθιώτη με το Open TV. Ο γνωστός παρουσιαστής το πρωί της Κυριακής εμφανίστηκε στο Α.Τ. Παιανίας και κατέθεσε μήνυση κατά του Προϊσταμένου – Διευθυντή Τεχνικού Τμήματος της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΕ, Δημητρίου Δημητρόπουλου και κατά παντός υπευθύνου, εργαζομένου – συνεργάτη της τεχνικής λειτουργίας του καναλιού, καθώς «αρνούνται να εφαρμόσουν όλες τις ενέργειες των απαραίτητων τεχνικών εργασιών».

Όπως δήλωσε, ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Αλέξης Κούγιας: «Πριν από λίγη ώρα ο Μένιος Φουρθιώτης υπέβαλλε μήνυση κατά των νομίμων εκπροσώπων του Open και κάποιων τεχνικών του καναλιού, γιατί παρά τις δύο δικαστικές αποφάσεις που τον έχουν δικαιώσει και υποχρεώνουν τη διοίκηση του Open να μην αλλάξει ούτε στην παραμικρή λεπτομέρεια καμία από τις συνθήκες της μεταδόσεως της εκπομπή του και όταν λέμε συνθήκες εννοούμε την ώρα μεταδόσεως, όπως επίσης ότι και το κόνσεπτ της εκπομπής πρέπει να καθορίζεται αποκλειστικά από τον κ. Φουρθιώτη και τους συνεργάτες του, αυτό δε συνέβη ούτε χθες ούτε σήμερα και γι’ αυτό τον λόγο κινήσαμε την αυτόφωρη διαδικασία με την υποβολή αυτής της μηνύσεως. Εφόσον τα γεγονότα κινηθούν φυσιολογικά, οι υπεύθυνοι και οι τεχνικοί θα πρέπει να συλληφθούν μέσα στις επόμενες ώρες. Το αυτόφωρο είναι διαρκείας.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Μένιου Φουρθιώτη, τόνισαν στο zappIT πως ο παρουσιαστής δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να στραφεί κατά της εταιρείας και του Τζώνη Καλημέρη ή κάποιου άλλου διοικητικού στελέχους, καθώς γνωρίζει ότι ο κ. Καλημέρης είχε δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες σε όλους τους υπεύθυνους τεχνικούς ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο. Με δεδομένο ότι πρόκειται για την εκπομπή με την υψηλότερη τηλεθέαση αυτή τη στιγμή στο Open, πολύ πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού, η κακή εικόνα που βγαίνει προς τα έξω βλάπτει εκτός από την εκπομπή και το ίδιο το κανάλι, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η αυτόφωρη διαδικασία έχει κινηθεί με εντολή εισαγγελέα κι επειδή πρόκειται για «διαρκές έγκλημα», αν δεν συλληφθούν εντός της ημέρας οι υπεύθυνοι, οι αρχές θα μεταβαίνουν καθημερινά στην Παιανία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...