ΗΠΑ

Ο Τραμπ επιβεβαίωσε το ραντεβού με τον Πούτιν: Θα τα πούμε στη G20

Την συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, επιβεβαίωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, λίγο πριν αναχωρήσει για το Παρίσι, όπου θα παραστεί στους εορτασμούς για την επέτειο των 100 ετών από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 στην Αργεντινή.

«Θα συναντηθώ με τον Πούτιν στη G20. Δεν είμαι βέβαιος αν θα ειδωθούμε στο Παρίσι. Ωστόσο και αυτό είναι δυνατό, ίσως , κατά την διάρκεια του γεύματος για τους (προσκεκλημένους) ηγέτες» δήλωσε ο Τράμπ. Η σύνοδος κορυφής της G20 θα πραγματοποιηθεί στο Μπουένος Άιρες από τις 30 έως την 1η Δεκεμβρίου.

«Έχουμε καλές σχέσεις», είπε στη συνέχεια ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Ρώσο πρόεδρο. «Η ύπαρξη καλών σχέσεων με τη Ρωσία και την Κίνα, αλλά και με άλλες χώρες, είναι κάτι καλό, δεν είναι κακό» υπογράμμισε ο Τραμπ. «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις» κατέληξε ο Ντόναλντ Τραμπ, εννοώντας προφανώς τις επαφές εργασίας με τον Πούτιν, για τις οποίες τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές