Πολεμικό Ναυτικό

Ο Π. Καμμένος παρακολούθησε συγκινημένος την ορκωμοσία του γιου του στο ΠΝ


Στο Πολεμικό Ναυτικό, θα εκπληρώσει τη στρατιωτική θητεία του ο γιος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, Γιάννης.

Ο νεαρός, ορκίστηκε, μάλιστα, σήμερα, μαζί με τους άλλους ναύτες στο κέντρο εκπαίδευσης Παλάσκα, παρουσία του πατέρα του. Ο Γιάννης Καμμένος, ο οποίος είναι ο δευτερότοκος από τα συνολικά πέντε παιδιά του υπουργού Εθνικής Άμυνας,  τοποθετήθηκε στην πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού «Γρηγορόπουλος» που επιχειρεί από το Καστελόριζο.

Σημειώνεται πως αυτή την περίοδο, το ταχύ περιπολικό «Γρηγορόπουλος» συμμετέχει στη δύναμη επιχειρήσεων ανατολικής Μεσογείου και επιτήρησης των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου και βρίσκεται στο Καστελόριζο από τις 19 Νοεμβρίου.

«Είχα την Ύψιστη Τιμή να ορκίσω πάνω από 70 σειρές στρατευσίμων στα Όπλα, σήμερα ένιωσα τη Τιμή αυτή και σαν πατέρας είναι πράγματικά η ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωής να ακούς το παιδί που μεγάλωσες να δίνει όρκο στην Πατρίδα. Καλή θητεία Λεβέντες μας η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας», έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στο Twitter.

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1068469608158543872?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ