Αρχείο

Ο Λαβρόφ «ανοίγει τα χαρτιά» του: «Υπονομεύουν τις κινήσεις του Τραμπ για βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσία» - Επίθεση στο βαθύ σύστημα των ΗΠΑ

O Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, κατά τη διάρκεια συνάντησης του ρωσικού Συμβουλίου Διεθνών Υποθέσεων, εξήγησε το ποιος υπονομεύει τις ενέργειες που γίνονται από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ για τη βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσία.

«Είναι ήδη σαφές σε όλους ότι μπορούμε να περιμένουμε νέες ενέργειες από την Ουάσιγκτον κατά της Ρωσίας, καθώς παρεμποδίζονται οποιαδήποτε βήματα του Προέδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, για βελτίωση των σχέσεων με τη Μόσχα, ιδιαίτερα στα πιο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, από αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν να εντείνουν την καταστροφική προσέγγιση στις σχέσεις με τη χώρα μας», δήλωσε ο Λαβρόφ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας τόνισε ότι το βαθύ αμερικανικό καθεστώς, που ζει με την ιδέα της δικής του μοναδικότητας, στοχοποίησε πρωτίστως τις χώρες αντιπάλους και ανταγωνιστές που ακολουθούν μια ανεξάρτητη πολιτική, αναφέρει το γερμανόφωνο Sputnik.

Η αναφορά του Ρώσου ΥΠΕΞ κατευθύνεται φυσικά, προς τα πρόσωπα των γνωστών νεοταξίτων που παρεμβαίνουν στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική κρατών, Σόρος, Κλίντον και άλλων.

Το ίδρυμα του γνωστού πολυεκατομμυριούχου Τζώρτζ Σόρος είναι επιβεβαιωμένο πλέον ότι κινεί τα νήματα υποκινώντας εκτεταμένες ταραχές σε όλες τις αμερικανικές πολιτείες των ΗΠΑ, προκειμένου να ξεκινήσει ένας εμφύλιος πόλεμος μετά τη νίκη του Τράμπ, ανέφερε το RT επικαλούμενο πηγές των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, λίγο μετά από την ολοκλήρωση των εκλογών στις ΗΠΑ το 2016.

Οι μεγάλοι αριθμοί των διαδηλωτών έχει πιστοποιηθεί ότι ανήκουν σε ομάδες που δέχονται χορηγία από τον δισεκατομμυριούχο μέσω του οργανισμού MoveOn.org.

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται είναι πάρα πολύ καλά προσχεδιασμένα, και έχουν εμπλέξει και την νεολαία και τα σχολεία, ενώ σε μεγάλο βαθμό χρηματοδοτούνται από ομάδα που εφαρμόζει μια αντι-αμερικανική συνωμοσία για να υποκινήσει το χάος και τη βία στην Αμερική, αναφέρει έγγραφο της FSB.

«Οι σφοδρές αντιρρήσεις της παγκόσμιας ελίτ για τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Ν.Τραμπ είναι ίσως διαφορετικές από ό, τι λένε οι διαδηλωτές», είπε ο Gasic και συνέχισε, «πρόκειται για μια εκλογή την οποία αντιστρατεύτηκαν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η εξουσία και το χρήμα και όμως έχασαν».

Ο ίδιος θεωρεί ότι η νέα τάξη πραγμάτων θέλει ενδεχομένως να εκφοβίσει τον Τραμπ για να συμφωνήσει σε μια κοινωνική ειρήνη στο εσωτερικό, με αντάλλαγμα να επιτρέψει στην παγκόσμια ελίτ να συνεχίσει τους πολέμους της στο εξωτερικό, θέλοντας να τον μετατρέψουν σε Τ.Μπούς τον νεώτερο.

Η δήλωση του Ρώσου υπουργού εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, επιβεβαιώνει όσα μεταδίδαμε στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ προ λίγων μηνών, για τον ανελέητο πόλεμο στο εσωτερικό των ΗΠΑ και τα υπόγεια σχέδια κατά της - υπέρ της έννοιας του Έθνους - κυβέρνησης Τραμπ.

Ο οξυδερκής και πολύπειρος ενδοσκόπος των εγκεφάλων της Ουάσιγκτον Δρ. Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς -οικονομολόγος, καθηγητής, συγγραφέας, πρώην υπουργός και αρχισυντάκτης της Εφημερίδας του Χρηματιστηρίου, προχωράει σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν σε ένα άρθρο φωτιά.

Με λίγα λόγια, το άρθρο λέει πως υπάρχει σε εξέλιξη ένα υποπτο σχέδιο κατά του Ν. Τραμπ, τόσο από το βαθύ σύστημα των ΗΠΑ, όσο και από υψηλά στελέχη των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ποιος θα επικρατήσει στον "Παγκόσμιο Πόλεμο" των βαθέων κρατών;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...