Αθλητισμός

Οργή Αλέφαντου για -3: «Προβοκάτσια και πληρωμένοι - Τα έχουν διαλύσει όλα» - «Αηδία με Αναστασιάδη»

Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στο blog του στο pagenews.gr για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με τα επεισόδια και τις αφαιρέσεις βαθμών και… ξεσπαθώνει για την επιλογή της ΕΠΟ με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

«Το έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο. Εγώ θέλω οι βαθμοί να παίρνονται στο γήπεδο, είναι αηδία να αφαιρούν βαθμούς από ομάδες επειδή τσακώθηκαν οπαδοί. Από την εποχή που ήμουν εγώ νέος, πάντα τσακώνονταν οπαδοί στις εξέδρες. Και παλιά έπεφτε ξύλο, μην ακούτε αυτά που λένε και ωραιοποιούν το παρελθόν, χαμός γινόταν. Μεμονωμένα έπεφταν μπουνιές στα γήπεδα.

Χθες στην Πάτρα πλακώθηκαν μεμονωμένα, αλλά τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα. Απαράδεκτα πράγματα. Να τιμωρηθούν οι παίκτες και ο προπονητής με το έτσι θέλω. Δεν σέβονται τον κόπο των αθλητών.

Απαράδεκτα πράγματα να χάσει έτσι βαθμούς από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Στο τέλος οι ομάδες θα δίνουν πιο πολλά λεφτά για άνδρες ασφαλείας και για δικηγόρους, παρά για προπονητές και αθλητές.

Και μπορεί να γίνεται εύκολα προβοκάτσια τώρα. Να πηγαίνουν οπαδοί άλλης ομάδας και να την κάνουν μπαρούτι την αντίπαλη εξέδρα. Πληρωμένοι για να κόβουν βαθμούς από τον αντίπαλο.

Πολύ στραβά πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα έχουν διαλύσει όλα. Εδώ αποφάσισε η ΕΠΟ να φέρει τον Αναστασιάδη προπονητή στην Εθνική!
Αυτός είχε εξαφανιστεί χρόνια, δεν υπήρχε πουθενά. Δεν ξέρω και αν έβλεπε ξένο ποδόσφαιρο να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Δεν πήγε στο εξωτερικό να παρακολουθήσει από κοντά πώς δουλεύουν στις προπονήσεις ξένοι προπονητές.

Και είχε καταντήσει αηδία στο τέλος να λέει μετά από κάθε ματς για την Παναγιά και την Παναγιά και τον πνευματικό του στο Άγιο Όρος. Γέλαγε ο κόσμος. Κι εγώ είμαι θρήσκος, όλοι μας αγαπάμε τη θρησκεία αλλά υπάρχει και ένα μέτρο.

Μόνο τη δική σου ομάδα αγαπάει η Παναγία; Οι άλλοι παίκτες και προπονητές δεν έχουν μανούλα; Κούρασε πολύ τον κόσμο και ενόχλησε. Καλό είναι να την πιστεύεις τη θρησκεία αλλά για πάρτη σου. Μην βάζεις την Παναγία μέσα στο τάκλιν και στο φάουλ και στο οφσάιντ. Τραγελαφικά πράγματα. Και τον έβαλαν προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...