Αθλητισμός

Νίκη του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις στο Περιστέρι και κραυγές για την διαιτησία (βίντεο)


Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την super league και την παράσταση έκλεψαν οι πάρα πολλές διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων τον διαιτητή.

Ο Βούκοτιτς ήταν ο παίκτης που λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ενω ο Ατρόμητος τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες.

«Με το έτσι θέλω δεχθήκαμε γκολ» αυτή είναι η θέση του Ολυμπιακού όπως την εξέφραζαν οι άνθρωποι της ομάδας στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται για τη φάση που προηγήθηκε του γκολ του Κουλούρη, καθώς θεωρούν ότι κακώς δεν δόθηκε έμμεσο σε γύρισμα του Σάκιτς προς Μέγιερι.

Χαρακτηριστικά πως με το τέλος του πρώτου μέρους της αναμέτρησης τόσο παίκτες των Πειραιωτών όσο και στελέχη της ομάδας όπως ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Κώστας Καραπαπάς διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα προς τον Ευαγγέλου και τους βοηθούς του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...