Κοινωνία

Νέα δεδομένα: Βίντεο-ντοκουμέντο με τον ταξιτζή και τον φερόμενο ως βιαστή του

Νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση του βιασμού οδηγού ταξί φέρνει βίντεο- ντοκουμέντο με την ηθοποιό που κατηγορείται ως δράστης, από το επίμαχο βράδυ της 13ης Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, στο βίντεο που μεταδόθηκε σε εκπομπή του Star, φαίνονται ο 29χρονος ηθοποιός με τον 24χρονο οδηγό ταξί, την ώρα που μπαίνουν σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να αγοράσουν κάτι για να φάνε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, δηλώνοντας "θύμα παραποιημένων γεγονότων".

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, στην τσάντα του ηθοποιού που κατασχέθηκε από την Αστυνομία βρέθηκαν μεθαμφεταμίνες, το άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό Sisha που περιέχει υγρά μπαταρίας και θεωρείται η "κοκαΐνη των φτωχών", χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία "jungle juice", ένας κολποδιαστολέας και δονητές.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε ραντεβού και γι’αυτό κάλεσε το ταξί. Στην δική του εκδοχή των γεγονότων, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι με τον οδηγό του ταξί είχαν απλά μια "άνετη κουβέντα", καθώς είναι σχεδόν συνομήλικοι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης