Πολιτική

Μπράβο του! - Ο δήμαρχος Παλλήνης στηρίζει τους μαθητές που τιμωρήθηκαν

Τα όσα είχε δηλώσει πριν από τρεις ημέρες στο notioanatolika.gr ο εκπρόσωπος των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Γέρακα, περί στήριξής τους από τον δήμαρχο Παλλήνης, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Θαν. Ζούτσος στις δηλώσεις του, έστω και με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, το πρωί της Δευτέρας, σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο δήμαρχος έκανε επίσης σαφές ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές, είχαν εκδηλώσει από την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών τους, την επιθυμία τους να τραγουδήσουν το «Μακεδονία Ξακουστή» στην παρέλαση.

Ο καθηγητής τους, ωστόσο σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του κ. Ζούτσου, τους αρνήθηκε, λέγοντάς τους ότι στην περίπτωση που το κάνουν δε θα παρελάσουν.
«Θεωρώ ότι ήταν άτοπο από εκείνη τη στιγμή, να πει στα παιδιά ότι δε θα παρελάσουν», εκτίμησε ο δήμαρχος.

Αναφορικά με την ημέρα της παρέλασης, είπε πως έξι από τους μαθητές του συγκεκριμένου Λυκείου αποφάσισαν να παρελάσουν με μαθητές άλλου Λυκείου, οι οποίοι αρνήθηκαν πλην δύο.
Έτσι, οκτώ συνολικά παιδιά έκαναν παρέλαση, στο τέλος της παρέλασης, τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή».

Ο Θαν. Ζούτσος όμως, εκτίμησε ότι «τα παιδιά δεν παραβίασαν καμία σχολική διάταξη, έκαναν αυτό που ήθελαν, χωρίς να φέρουν τα διακριτικά του σχολείου» και χαρακτήρισε την τιμωρία που τους επιβλήθηκε «άκρως αυστηρή».

ΠΗΓΗ: Νοτιοανατολικά

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...