Αθλητισμός

«Μικρός» του ΠΑΟΚ τρελαίνει τους σκάουτερ - Κρούση από Αγγλία και ενδιαφέρον από Μπαρτσελόνα! (εικόνες, βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βγάζει «μάτια» στην Κ17 του ΠΑΟΚ και ήδη έχει προσελκύσει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στις ακαδημίες τους.

Για τον 15χρονο επιθετικό μέσο υπήρξε ενδιαφέρον και προχωρημένες συζητήσεις με τους υπεύθυνους της «Μασία», όμως η Μπαρτσελόνα έχει ισχυρό ανταγωνισμό!

Ο Κωνσταντέλιας απασχολεί έντονα, αυτό το διάστημα, και σύλλογο από την Αγγλία, πιθανότατα τη Φούλαμ, που φέρεται να έχει παρακολουθήσει εντατικά τον Βολιώτη. Φημολογείται μάλιστα πως κατέθεσε μάλιστα και πρόταση που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή από τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από ισχυρούς συλλόγους άλλων χωρών.

Το θέμα του ταλαντούχου επιθετικού μέσου έχει ξεφύγει από τα επίπεδα της Ακαδημίας και το χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση του «δικεφάλου» καθώς τα ποσά που ακούγονται είναι ιδιαιτέρως ψηλά.

Ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2013, όταν και μετακόμισε από την Ακαδημία της «Αγίας Παρασκευής» του Βόλου, και σύμφωνα με το scouting report πρόκειται για έναν από τους «μικρούς» των «ασπρόμαυρων» που διαθέτει σπάνια τεχνικά χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/M_DXhnjVE-o

onsports

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές