Κόσμος

Μαστίγωναν υπαλλήλους επειδή δεν έπιασαν τους στόχους - Τους ανάγκαζαν να πίνουν ούρα και να τρώνε έντομα (βίντεο)


Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό που έκαναν διευθυντές εταιρείας στην Κίνα, για να τιμωρήσουν τους εργαζόμενους, που δεν ανταποκρίθηκαν στους στόχους της εταιρείας.

Οι εργαζόμενοι μαστιγώθηκαν, αναγκάστηκαν να πιουν ούρα και να φάνε έντομα!

Η εταιρεία που εδρεύει στη νοτιοδυτική Κίνα, ειδικεύεται στην ανακαίνιση σπιτιών και θεώρησε πρέπον να τιμωρήσει τους υπαλλήλους της, γιατί δεν ανταποκρίθηκαν στους στόχους των πωλήσεων που είχε θέσει.

Σύμφωνα με την Beijing Youth Daily, οι διευθυντές χρησιμοποιούσαν και άλλες μεθόδους τιμωρίας, όπως να αναγκάζουν τους υπαλλήλους να γονατίζουν, να τρώνε μουστάρδα και να ξυρίζουν τα κεφάλια τους.

Ένας από τους υπαλλήλους μίλησε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα PearVideo αναφέροντας, ότι είχε σταλεί γραπτό μήνυμα στους υπαλλήλους, το οποίο επισήμανε, ότι για κάθε αποτυχημένη πώληση θα έπρεπε να τρώνε τρεις κατσαρίδες.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε στο φως της δημοσιότητας βίντεο από αυτές τις πρακτικές, όπου παρακίνησε την αστυνομία της πόλης Τζουνγί στην επαρχία Γκουιτσόου, όπου εδρεύει η εταιρεία, να ερευνήσει την υπόθεση. Τρεις από τους διευθυντές της εταιρείας συνελήφθησαν και θα κρατηθούν από την αστυνομία για 5 έως 10 ημέρες.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:
https://www.youtube.com/embed/d6GKhhgIk5g

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ