Αθλητισμός

Μαραθώνιος: Η πιο μεγάλη γιορτή στην Ελλάδα - Ρεκόρ συμμετοχών φέτος

Η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού συγκέντρωσε χιλιάδες δρομείς για τις διαδρομές των 42, 10 και 5 χιλιομέτρων από όλες τις γωνίες του κόσμου, φέρνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα.

Ρεκόρ συμμετοχών σημειώθηκε στον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή. Η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού συγκέντρωσε χιλιάδες δρομείς για τις διαδρομές των 42, 10 και 5 χιλιομέτρων από όλες τις γωνίες του κόσμου, φέρνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα.

Στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο οι δρομείς ξεπέρασαν το εαυτό τους και κατάφεραν σπουδαίες αγωνιστικές επιδόσεις σε μια επιτυχημένη γιορτή για τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης. Με την εκκίνηση του Μαραθωνίου γέμισαν οι δρόμοι της Αθήνας με χιλιάδες πολίτες για να διασκεδάσουν στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χώρας.

Το φετινό ραντεβού του αθλητισμού στήριξε και η Protergia, η οποία έδωσε το παρών με την Protergia Running Team και το εντυπωσιακό περίπτερο της στη Marathon Expo. Ο νέος Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ ανέδειξε το αθλητικό ιδεώδες της διοργάνωσης και προσέφερε ενέργεια στους αθλητές και στις οικογένειες τους. Η Protergia στάθηκε δίπλα στους διοργανωτές με σκοπό την διάδοση της αξίας της άθλησης μέσα από το σημαντικότερο δρομικό γεγονός της χώρας.

protergia-40
Η Protergia έχει μείνει πιστή στο στόχο της για δημιουργία ενός νέου τρόπου ζωής με φάρο τις αξίες του αθλητισμού. Στην προσπάθεια της αυτή έχει στηρίξει μία σειρά δρομικών εκδηλώσεων με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί, τρέχουμε με ενέργεια» μετά την έναρξη της συνεργασίας της με το ΣΕΓΑΣ. Ο 7ος Protergia Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, το «No finish Line» και οι αγώνες «Run Greece» είναι κάποιες από τις δρομικές διοργανώσεις της χώρας που έγιναν με την αρωγή της Protergia, η οποία συνεχίζει δυναμικά να στηρίζει τον αθλητισμό στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...