Σκοπιανό

Μαθητές ξεσηκώνονται ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας - «Τσουνάμι» καταλήψεων σε Πιερία, Σέρρες, Κιλκίς και Θεσσαλονίκη - Εμπνευση για όλους τους Έλληνες (βίντεο)


Έχουν πάθος, έχουν συνείδηση, έχουν την δύναμη να τους γκρεμίσουν... Είναι οι Έλληνες μαθητές! Οι ίδιοι που το '55 στην Κύπρο συνέτριψαν μια Αυτοκρατορία! Θα κολώσουν μπροστά σε ένα μόρφωμα και δυό χούφτες ντόπιους προδότες;

"Είμαστε Μακεδόνες" είναι το σύνθημα μαθητών που κρατούν την ελληνική σημαία στα χέρια εκφράζοντας τις αντιδράσεις τους στη Συμφωνία των Πρεσπών, και το ξεπούλημα του ονόματος όπως αναφέρουν.

"Η νεολαία ξύπνησε, δεν θα επιτρέψουμε καμία κυβέρνηση να ξεπουλήσει αυτό το όνομα, και σε καμία περίπτωση δεν θα το βάλουμε κάτω, θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο" λένε οι μαθητές που απέχουν από τα μαθήματά τους. Καταλήψεις γίνονται σε σχολεία της Πιερίας, των Σερρών, του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης. "Θέλουμε να παρακινήσουμε τη νεολαία και να ευαισθητοποιήσουμε μαθητές και σχολεία ότι είναι σημαντικό πρόβλημα" επισημαίνουν οι μαθητές.

Δείτε και διαδώστε το βίντεο από το Ωραιόκαστρο!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F173239400002445%2Fvideos%2F294898757899893%2F&show_text=0&width=560

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ