Κοινωνία

«Μίλησα μαζί της, ήταν σε άθλια κατάσταση»: Τι είπε η Σάσα Σταμάτη για την Βικτώρια Καρύδα

Το πένθος για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου βιώνει η Βικτώρια Καρύδα και όπως εκμυστηρεύτηκε η Σάσα Σταμάτη, που μίλησε στο τηλέφωνο μαζί της το μοντέλο είναι σε άθλια κατάσταση.

«Μίλησα μαζί της χθες, την πήρα τηλέφωνο το απόγευμα. Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση ,δεν μπορούσε να πει πολλά πράγματα, το μόνο που μου είπε είναι ότι θα γίνει η κηδεία στην Αυστραλία», είπε η Σάσα Σταμάτη.

Η παρουσιάστρια βρισκόταν στην εβδομάδα μόδας το μοιραίο βράδυ και περιέγραψε πώς ακριβώς έμαθε η Βικτώρια Καρύδα το τραγικό νέο: «Η Βικτώρια είχε αφήσει το κινητό και την τσάντα της στον Προκόπη Μακρυλάκη, τον μακιγιέρ της, ο οποίος ήταν έξω από το show. Εκείνος είδε κάποια στιγμή ότι την έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο, ανησύχησε, το σήκωσε και ήταν η κολλητή της η Όλγα. Είπε στον Προκόπη ότι «έφυγε» ο Γιάννης, εκείνος έπαθε πανικό και πήγε στα backstage, δεν τον άφησαν να μπει, διαπληκτίστηκε με τους σεκιούριτι, τους εξήγησε ότι είναι σοβαρό, την πήρε κι έφυγαν. Τον ρώτησε αν έχουν πάθει κάτι τα παιδιά, της είπε όχι, ήρθε η Όλγα και τους πήρε και πήγαν στα πεθερικά της. Εκεί της ανακοίνωσε η πεθερά της τι έχει συμβεί. Ούρλιαξε, δεν μπορούσε να συνέλθει. Όταν πήγαν μετά στο σπίτι στη Βούλα και είδε τις σφαίρες και τα αίματα, εκεί κατέρρευσε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...