Άγιο Όρος

Λόγω του παγωμένου δρόμου το τροχαίο με τον ηγούμενο Εφραίμ της Μονής Βατοπαιδίου

Στον παγωμένο δρόμο αποδίδει με ανακοίνωσή της η Μονή Βατοπαιδίου το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη την Κυριακή κοντά στα Γρεβενά το αυτοκίνητο με επιβάτη τον ηγούμενο της Μονής, Εφραίμ, δύο μοναχούς και έναν λαϊκό που ήταν στη θέση του οδηγού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τόσο ο κ. Εφραίμ όσο και οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες, που μεταφέρθηκαν στο νοσκομείο των Γρεβενών είναι καλά στην υγεία τους.

Κατά την ίδια ανακοίνωση τόσο ο ηγούμενος Εφραίμ όσο και ο ένας από το μοναχό έχουν ήδη πάρει εξιτήριο.

Η ανακοίνωση της Μονής Βατοπαιδίου έχει ως εξής:

«Καλά στην υγεία του είναι ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. κ. Εφραίμ, οι δύο μοναχοί και ο λαϊκός οδηγός που τον συνόδευαν μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη κοντά στα Γρεβενά. Συγκεκριμένα το όχημα εξετράπη της οδού, λόγω παγωμένου δρόμου. Mεταφέρθηκαν όλοι στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου μετά από εξετάσεις αποδείχτηκε ότι ο γέροντας και ένας αδελφός δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ενώ ο άλλος αδελφός και ο λαϊκός έχουν ελαφρά τραυματιστεί. Ο Γέροντας και ο ένας εκ των αδελφών έχουν ήδη αναχωρήσει από το νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ