Κόσμος

Κωνσταντινούπολη: Τσακώθηκαν στο σχολείο και τον σκότωσε - 15χρονος εκτέλεσε εν ψυχρώ συνομήλικο

Στην Τουρκία κυριαρχεί η βιαιότητα η οποία δεν έχει ηλικία και πρόσωπο. Τα δύο 15χρονα αγόρια είχαν καυγαδίσει στο σχολείο δύο μέρες νωρίτερα.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η στυγνή δολοφονία ενός 15χρονου αγοριού από συνομήλικο συμμαθητή του, μέσα στη μέση του δρόμου, στην συνοικία Μπαχτσελιεβλέρ της Κωνσταντινούπολης.

Το σοκαριστικό έγκλημα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και το βίντεο κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ. Στο υλικό, ο 15χρονος δράστης εμφανίζεται να πλησιάζει το θύμα του, τον Μερτ Καν Καραγκιόζ, ενώ εκείνος περπατάει με τους φίλους του στον δρόμο, και να τον πυροβολεί ενώ εκείνος έχει γυρισμένη την πλάτη. Ενώ τα άλλα αγόρια τρέπονται σε φυγή, o ανήλικος δολοφόνος στέκεται πάνω από το αιμόφυρτο θύμα του και το «αποτελείώνει» με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Hurriyet Daily News, ο 15χρονος δολοφόνος, που συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα, είπε στην αστυνομία ότι σκότωσε τον συμμαθητή του εξαιτίας μιας διαφωνίας που είχαν λίγες μέρες νωρίτερα, στο γυμνάσιο όπου φοιτούσαν.

https://www.youtube.com/watch?v=Qqtlqz4VvpA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ