Κοινωνία

Κρήτη: Ο υποψήφιος ενοικιαστής είχε στο μυαλό του ένα σχέδιο σατανικό – Άφωνος ο επιχειρηματίας που τον συνάντησε

Σάλος στην Κρήτη από τις αποκαλύψεις. Ο ενοικιαστής άρχισε τις ερωτήσεις, στάθηκε στο οικονομικό και έφυγε για να πάρει την απόφασή του...

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ-καρέ τις κινήσεις του 34χρονου διαρρήκτη στην Κρήτη, ο οποίος εισέβαλε στο διαμέρισμα γνωστού επιχειρηματία στον τομέα της εστίασης.

Ο διαρρήκτης, ο οποίος μάλιστα είχε δεμένο με επίδεσμο τον καρπό του δεξιού χεριού του (έτσι εμφανίστηκε στα δικαστήρια, έτσι καταγράφεται και από τις κάμερες) κατάφερε να βρει το κλειδί του χρηματοκιβωτίου και να αρπάξει μεταξύ άλλων χρήματα αλλά και το όπλο του ιδιοκτήτη, το οποίο κατείχε νόμιμα.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας απουσίαζε με την οικογένεια του στο Ρέθυμνο και όταν επέστρεψε αντίκρισε αναστατωμένο το σπίτι και το χρηματοκιβώτιο άδειο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου κατάφεραν να φθάσουν στην ταυτότητα του 34χρονου όταν από άλλη κάμερα μίνι-μάρκετ τον είδαν να αποβιβάζεται από ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, λίγο πριν την διάρρηξη, απέναντι από το διαμέρισμα του επιχειρηματία.

Αναζήτησαν μέσω του γραφείου ενοικιαζόμενων τον άνθρωπο που είχε ενοικιάσει το συγκεκριμένο όχημα, τον εντόπισαν και σε κατάθεση που έδωσε αναγνώρισε με βεβαιότητα τον 34χρονο.

Είχαν συναντηθεί, όπως υποστηρίζει, για να του δείξει σπίτια προς ενοικίαση στην περιοχή. Ο 34χρονος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον των ανακριτικών Αρχών του Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...