Εκκλησία της Ελλάδος

Κοζάνης Παύλος: «Ανεξιθρησκεία θέλει μόνο ο Αλιβιζάτος και η παρέα του - Δεν φοβόμαστε, μην μας κουνάν το δάχτυλο» (βίντεο)

Για την αναθεώρηση του συντάγματος και το άρθρο 3 που αφορά τα περί εκκλησίας και ότι θα προταχθεί ότι το έθνος μας είναι ανεξίθρησκο,  μίλησε, σήμερα Τετάρτη 21/11, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, κ. Παύλος λίγο μετά τον εορτασμό των ενόπλων δυνάμεων, στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης. «Έτσι το θέλει ο κ. Αλιβιζάτος, ο συνταγματολόγος και μια μικρή παρέα που έχουν λύσσα χρόνια τώρα».

Ο κ. Μητροπολίτης πρόσθεσε επίσης: «Σαν ποιμένουσα εκκλησία δεν φοβόμαστε. Μην μας απειλούν. Μην μας κουνάν το δάχτυλο», ενώ αναφερόμενος στην εκκλησία, είπε: «Πολέμησαν στην Ρωσία 90 χρόνια στα γκούλαγκ στις εξορίες, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και όπου αλλαχού η αθεΐα και ο τρισκατάρατος Μαρξισμός και όμως η εκκλησία και πάλι ανέστη και προχωράει».

https://youtu.be/dukDDTERxf4

kozan.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...