Κοινωνία

Καστοριά: Λίγο από όλα για όλα τα γούστα - Ηρωίνη και χασίς διακινούσε κύκλωμα

Οι συλληφθέντες απεδείχθη ότι έκρυβαν ποσότητα ηρωίνης μέσα σε 58 κιλά χασίς. Εκπλήξεις επιφύλασσε ο λεπτομερής έλεγχος που έκαναν τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στο περιεχόμενο των 47 συσκευασιών με την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 58 κιλών και 280 γραμμαρίων, που είχε κατασχεθεί στις 9 Οκτωβρίου στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο Αλβανοί.

Όπως αποδείχθηκε, ο 51χρονος οδηγός και ο 29χρονος ομοεθνής του που είχε περάσει από αφύλακτο σημείο της μεθορίου στο ελληνικό έδαφος μεταφέροντας το χασίς, έκρυβαν σε μία από τις συσκευασίες και ηρωίνη βάρους 699,5 γραμμαρίων! Έτσι, από την Ασφάλεια Καστοριάς υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς συμπληρωματική δικογραφία.

Οι δράστες κατηγορούνται ήδη κατά περίπτωση για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος, μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού και πλαστογραφία καθώς ο 29χρονος έδειξε στους αστυνομικούς διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εισόδου. Με την σύλληψή τους κατασχέθηκαν το όχημα μαζί με 240 ευρώ και 2.500 λεκ Αλβανίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...