Αθλητισμός

«Καλπάζουν» οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο -Νέα νίκη, εκτός έδρας επί των Νάγκετς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άγγιξε το triple-double και ο Λόπεζ σημείωσε 8 τρίποντα, οδηγώντας τους εξαιρετικούς Μπακς σε νίκη με 121-114 μέσα  στο Ντένβερ, επί των Νάγκετς.

Μία επιτυχία που επέτρεψε στην ομάδα του Μιλγουόκι να παραμείνει στην δεύτερη θέση της Ανατολής, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μέσα στο Ντένβερ από το 2010!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και ένα 1 κόψιμο, πραγματοποιώντας μία από τις πιο καλές φετινές του εμφανίσεις.

Πρώτος σκόρερ αυτή την φορά ο Μπρουκ Λόπεζ με 28 πόντους, τους περισσότερους στη σεζόν, με 8 στα 13 σουτ τριών πόντων, που είναι ρεκόρ καριέρας, ενώ ο Κρις Μίντλετον σημείωσε 21 πόντους και ο Μάλκολμ Μπρόγκντον  άλλους 20.

Για τους Νάγκετς, που γνώρισαν την τρίτη στην σειρά ήττα τους, κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Πολ Μίλσαππ με 25 πόντους, ενώ είχε επίσης  8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...