Αθλητισμός

Και οι διαιτητές έχουν καρδιά - Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Φαν Ντάικ ο διαιτητής του Γερμανία - Ολλανδία (Βίντεο)

Και οι αγώνες κρύβουν συναίσθημα, ένταση και κλάματα...

Ο Φαν Ντάικ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον αγώνα της Ολλανδίας με τη Γερμανία για το Nations League, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά τη λήξη, με την αγκαλιά του στον διαιτητή Οβίντιου Χάτεγκαν, να συγκλονίζει όλο τον κόσμο.

Τραγική φιγούρα ο διαιτητής του αγώνα Γερμανία – Ολλανδία για το Nations League, ο οποίος σφύριξε στο ματς λίγες ώρες μετά το θάνατο της μητέρας του και στη λήξη του παιχνιδιού, ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Φαν Ντάικ.

Ο Ολλανδός αμυντικός της Λίβερπουλ, πρώτα χάρισε στη χώρα του την πρόκριση με το γκολ στο 90ο λεπτό του ματς και στη συνέχεια έσπευσε στον διαιτητή, στην προσπάθειά του να τον παρηγορήσει.

“Κατέρρευσε και δάκρυσε γιατί είχε χάσει τη μητέρα του λίγο νωρίτερα… Του ευχήθηκα να είναι δυνατός και του είπα πως είχε κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Ξέρω ότι είναι μηδαμινό αυτό που έκανα, αλλά ελπίζω να τον βοήθησα έστω και λίγο…”, τόνισε μετά το ματς, ο Φαν Ντάικ.

https://twitter.com/AnfieldHQ/status/1064770864779014144

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...