Κοινωνία

Ιωάννινα: Τον έπιασαν στα πράσα με ...112 κιλά χασίς στο πορτ παγκάζ

Μπορείς να βρεις πολλά μέσα σε ένα εγκατελλειμένο αυτοκίνητο. Ακόμα περισσότερα όμως βρήκε η ελληνική αστυνομία σε ένα νοικιασμένο. Συγκεκριμένα 112 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στον χώρο των αποσκευών βρέθηκαν 95 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 112 κιλών και 450 γραμμαρίων και ο 39χρονος Έλληνας οδηγός συνελήφθη
Για μια ακόμη φορά, χρησιμοποιήθηκε νοικιασμένο αυτοκίνητο για την εισαγωγή μεγάλου φορτίου χασίς αλβανικής προέλευσης στη χώρα. Όμως και αυτή τη φορά, οι αστυνομικοί της Μικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης Ιωαννίνων επαγρυπνούσαν.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε να κινείται στην διασταύρωση Τύριας της Εγνατίας Οδού και ακινητοποιήθηκε με αστραπιαία επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στον χώρο των αποσκευών βρέθηκαν 95 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 112 κιλών και 450 γραμμαρίων και ο 39χρονος Έλληνας οδηγός συνελήφθη.

Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεων και το κινητό του οδηγού, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που άσκησε σε βάρος του δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...