Κυβέρνηση

Ισοπεδώνει Ελληνισμό και Ορθοδοξία ο ΣΥΡΙΖΑ: «Να ορκίζονται ΠτΔ και βουλευτές χωρίς αναφορά στην Αγία Τριάδα» - Κομμουνιστικό μανιφέστο από τους κυβερνητικούς

Σε ένα νέο κομμουνιστικό μανιφέστο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι κυβερνητικοί ζητούν οι βουλευτές και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ορκίζονται χωρίς αναφορά στην Αγία Τριάδα.

Με τη «βιτρίνα» της ανεξιθρησκείας, ισοπεδώνουν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, καθώς και όλες τις εθνικές αξίες που ορίζει το ελληνικό Σύνταγμα.

Πόσα ακόμα θα αλλοιώσουν οι νεο-κομμουνιστές στο όνομα της «προόδου» και της «πολιτικής ορθότητας»; Πόσα ακόμα θα ανεχθούν οι Έλληνες;

Αλλαγές στην κατεύθυνση της ανεξιθρησκείας όσον αφορά τον όρκο που δίνουν πριν αναλάβουν τα καθηκοντά τους οι βουλευτές και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Συνταγματική Αναθεώρηση.

Σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν ορκίζεται λέει:

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον όρκο του προέδρου της Δημοκρατίας:

«Διαβεβαιώνω στην τιμή και τη συνείδησή μου ότι θα φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, θα μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, θα υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, θα προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και θα υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».

Σήμερα οι βουλευτές όταν ορκίζονται λένε:

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον όρκο των βουλευτών:

Οι βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους δίνουν στο Βουλευτήριο και σε δημόσια συνεδρίαση τον ακόλουθο όρκο: «Διαβεβαιώνω στην τιμή και τη συνείδησή μου ότι θα είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, θα υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και θα εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ