Κοινωνία

Θύμα Τούρκων χάκερ ο Βαρουφάκης - Η προκλητική ανάρτηση με τις σημαίες και το βίντεο με τον Σολωμό Σολωμού (εικόνες)


Θύμα Τούρκων χάκερς έπεσε ο πρώην "τσάρος" της ελληνικής Οικονομίας, Γιάνης Βαρουφάκης, με το προφίλ του στο Twitter να έχει μετατραπεί σε... τουρκικό!

Αν κανείς αναζητήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter, θα αποκτήσει… σειρά αποριών. Όπως το γιατί στην περιγραφή του προφίλ και κάτω από το όνομά του υπάρχουν τουρκικές σημαίες. Ή γιατί “καρφιτσωμένο” είναι ένα βίντεο με απόσπασμα κάποιας τηλεοπτικής παραγωγής, που δείχνει την τουρκική σημαία να καλύπτει την ελληνική και την λεζάντα να γράφει πως “θα ράψουμε την τουρκική σημαία στην Αθήνα . Να περιμένετε τους ευγενείς μαχητές Τούρκους”. Η απάντηση σε όλα αυτά είναι πως ο πρώην ΥΠΟΙΚ της χώρας έπεσε θύμα Τούρκων χάκερς…

Δείτε την εικόνα από το προφίλ του Γιάνη Βαρουφάκη μετά τις… τουρκικές παρεμβάσεις

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες δημοσιεύσεις που προωθούν την τουρκική προπαγάνδα, με το προφίλ του ιδρυτή του DiEM25 να έχει “καταληφθεί” από τους Τούρκους χάκερς.

Η προκλητικότητα όμως δεν σταματά εδώ. Κι αυτό διότι οι χάκερς έχουν αναρτήσει και το βίντεο της δολοφονίας του Σολωμού Σολωμού, την ημέρα της κηδείας του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο.

https://twitter.com/yanisvaroufakis/status/1063534009832153093?ref_src=twsrc%5Etfw

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολίασε: «Ο λογαριασμός μου, για μια ώρα, "κατελήφθη" από φασίστες εκ Τουρκίας που πόσταραν τις βαρβαρότητές τους. Ελπίζω να επανακτήθηκε τώρα».

Καθώς φαίνεται, ωστόσο, ο λογαριασμός του παραμένει χακαρισμένος μέχρι αυτήν την ώρα, καθώς αναρτώνται tweets με τουρκικό περιεχόμενο! Χαρακτηριστικά, προβάλλονται σκηνές από τουρκικά σίριαλ, που δείχνουν ακόμα και την Αθήνα να καταλαμβάνεται από Τούρκους!

https://twitter.com/yanisvaroufakis/status/1063537650043416576?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/yanisvaroufakis/status/1063536962332749825?ref_src=twsrc%5Etfw

Ένα εκ των «τιτιβισμάτων», μάλιστα, γράφει χαρακτηριστικά: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα... Σκάσε!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης