ΗΠΑ

Θρίλερ με την οικογένεια ομογενούς που ξεκληρίστηκε στο Νιου Τζέρσεϊ - Τι δείχνουν οι εικόνες από την έπαυλη (βίντεο)


Εικόνες ντοκουμέντο από την έπαυλη στο Νιού Τζέρσεϊ στην οποία βρέθηκε νεκρή η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, ο σύζυγός της Κιθ Κανέιρο και τα δύο τους παιδιά, φέρνει στο φως το protothema.gr.

Πριν ακόμη και από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, που καλύπτουν την τραγωδία από την περασμένη Τετάρτη, το protothema κατάφερε να μπει στο σπίτι της άτυχης οικογένειας που ξεκληρίστηκε, με τις τοπικές αστυνομικές αρχές να εξετάζουν από την πρώτη στιγμή ως πιθανότερο σενάριο τη δολοφονία, αν και ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν φωτιά στην έπαυλη, για να μπερδέψουν τις έρευνες, για να σβήσουν ίχνη ή για λόγους προσωπικής εμπάθειας με τα θύματα.

https://www.youtube.com/embed/KOOukjSS94E

Τα πλάνα που καταγράφει το prototothema είναι συγκλονιστικά. Η έπαυλη αξίας εκατομμυρίων δολαρίων στην εύπορη κοινότητα του Κολτς Νεκ (Colts Neck) έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Μέσα από αυτό το σπίτι, οι πυροσβεστες απεγκλώβισαν τις σορούς της Τζένιφερ Κανέιρο, του 11χρονου γιου της Τζέσε και της 8χρονης κόρης της Σοφίας, που έφεραν εγκαύματα. Ακόμη και αν η μητέρα με τα δυο παιδιά της δεν έχασαν τη ζωή τους από τις σφαίρες του δράστη ή των δραστών, κάτι που δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη οι ιατροδικαστές, ουδείς θα μπορούσε να επιβιώσει μέσα στο σπίτι αν δεν προλάβαινε να βγει πριν αυτό τυλιχτεί στις φλόγες, όπως μαρτυρούν οι εικόνες μετά τη φωτιά. Ο Κιθ Κανέιρο βρέθηκε εκτός του σπιτιού με τραύματα από πυροβόλο όπλο.
https://www.youtube.com/embed/0Lgexu7ibDI
https://www.youtube.com/embed/PsliYCcrUt0

Τα μέλη της οικογένειας Κανέιρο δεν πρόλαβαν να μπουν σε κάποιο από τα τρία πολυτελή αυτοκίνητα και να απομακρυνθούν, αν και το πάρκινγκ όπου φυλάσσονται, επικοινωνεί με το σπίτι με εσωτερική πόρτα. Αυτό είναι και το μόνο μέρος που δεν κάηκε.

Με την κάμερα του protothema συνεχίζουμε την αυτοψια στο σπίτι της οικογένειας Κανέιρο. Έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα, τα πάντα έχουν γίνει στάχτη. Ανεβαίνουμε στον πάνω όροφο όπου βρίσκονται τα υπνοδωμάτια.

https://www.youtube.com/embed/zA5TDr1xqLw

Δίπλα από την κρεβατοκάμαρα του ζεύγους, βρισκόταν το παιδικό δωμάτιο του Τζεσε και της Σοφίας. Τα παιδικά κρεβατάκια, τα βιβλία, τα παιχνίδια τους, παραδόθηκαν στις φλόγες.

Το protothema στο σπίτι της οικογένειας ομογενούς στο Νιου Τζερσεϊ που ξεκληρίστηκε

Ως βασικός ύποπτος έχει συλληφθεί ο αδελφός του Κιθ Κανέιρο, Πολ Κανέιρο, με τον οποίο υπήρξαν και συνέταιροι. Τα σπίτια τους απέχουν λιγότερο από 20 λεπτά, ενώ ο Πολ Κανειρο κατηγορείται πως έβαλε φωτιά στο δικό του σπίτι, στο Ocean Township, με λίγες ωρες διαφορά από τη φωτιά που κατέστρεψε την οικία του αδελφού του.
https://www.youtube.com/embed/hWT2RJ694Ao

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ