Κόσμος

Η στιγμή που συμμορία πιτσιρικάδων επιτίθεται και κλέβει διανομέα φαγητού (βίντεο)

Αντιμέτωπος με μια συμμορία δέκα νεαρών ήρθε το μεσημέρι του Σαββάτου 10/11 στο Μόστον, στο βόρειο Μάντσεστερ, ένας 31χρονος διανομέας φαγητού.

Είχε μόλις παραδώσει την παραγγελία σε μια γυναίκα και ετοιμαζόταν να ανέβει στο ποδήλατό του, όταν πιτσιρικάδες που φορούσαν κουκούλες τον πλησίασαν με άγριες διαθέσεις.

Τον κλώτσησαν και τον χτύπησαν στα πόδια και στην πλάτη πριν του κλέψουν το ποδήλατο και το κινητό.

Τους πήρε στο κυνήγι ζητώντας παράλληλα βοήθεια, αλλά δεν κατάφερε να πάρει πίσω τα πράγματά του.

«Αναστατώθηκα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ», είπε στη Daily Mail ο 31χρονος διανομέας για να προσθέσει: «Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Όταν έφτασα στη διεύθυνση που ήταν να παραδώσω την παραγγελία, ήταν σαν να βρισκόμουν σε πόλη φάντασμα. Μέσα μου αισθανόμουν πως δεν έπρεπε να κάνω αυτήν την παράδοση. Δεν ξέρω γιατί συνέχισα».

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα που είχε στο κράνος του.

Όταν σταμάτησε να κυνηγάει τους πιτσιρικάδες, επέστρεψε στο σπίτι που λίγο πριν είχε πάει την παραγγελία και η πελάτισσα του έδωσε το τηλέφωνό της για να ειδοποιήσει την αστυνομία.

«Σταμάτησα να τους κυνηγώ γιατί συνειδητοποίησα πως αν τους ακολουθούσα στο σοκάκι που είχαν πάει, μπορεί να με χτυπούσαν. Εκείνη την ώρα σκέφτηκα την οικογένειά μου. Η ζωή μου είναι πιο σημαντική από το κινητό μου τηλέφωνο», κατέληξε. Η τοπική αστυνομία ενημερώθηκε σχετικά και έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των παραβατικών νεαρών.

https://youtu.be/sG8KJumM7Pw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...