Κοινωνία

Η στιγμή που μία μητέρα με το μωρό στην αγκαλιά κλέβει κοσμηματοπωλείο στην Κρήτη (βίντεο)


Το φως της δημοσιότητας είδε αυτό το βίντεο με μία 20χρονη γυναίκα στην Κρήτη, η οποία χρησιμοποίησε το μωρό της για να κλέψει κοσμηματοπωλείο.

Συγκεκριμένα, η 29χρονη, η οποία μπήκε στο επίμαχο κατάστημα μαζί με μια γυναίκα που παρουσιάστηκε ως μητέρα της, εκμεταλλεύτηκε την ταυτόχρονη παρουσία και άλλων ατόμων στο κοσμηματοπωλείο και, κρατώντας στην αγκαλιά της ένα… μικρό αγοράκι, κατάφερε να αποσπάσει μενταγιόν και καδένες συνολικής αξίας 8.000 ευρώ και να γίνει “καπνός”.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου φαίνεται ξεκάθαρα η νεαρή γυναίκα, η οποία εκμεταλλεύεται την κοσμοσυρροή που επικρατεί στο εσωτερικό του καταστήματος, για να αρπάξει κοσμήματα, τα οποία και έκρυψε μέσα στην τσάντα της, πριν φύγει από το κατάστημα.

Η 29χρονη έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, ενώ μετά την κλοπή των κοσμημάτων, η γυναίκα συνελήφθη μέσα σε λίγες ώρες από την αστυνομία.

Για το συμβάν μίλησε και η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, αναφέροντας πως σε ανύποπτο χρόνο οι δύο γυναίκες εξαφανίστηκαν από το μαγαζί.

«Τα έβγαλα μπροστά τους (σ.σ. τα κοσμήματα) και γύρισα πλάτη για να εξυπηρετήσω τις κοπέλες. Εκείνη τη στιγμή βρήκε ευκαιρία να μου κλέψει 20 μενταγιόν και 30 καδένες. Μου λέει ότι πάει να πάρει νερό (σ.σ. η 29χρονη) και τότε η μητέρα της μου λέει “βάλε αυτό το ματάκι, αυτό θα πάρω”. Ωστόσο, με το που πάω να το συσκευάσω, φεύγει κι αυτή προς την είσοδο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο neakriti.gr η 56χρονη ιδιοκτήτρια.

Βίντεο: ΚΡΗΤΗ TV

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ