Κοινωνία

Η πολυτελής ζωή του Γ. Μακρή χτισμένη με παράνομο τζόγο και στοιχήματα - Όλα τα νέα στοιχεία

Κυκλώματα της νύχτας εκτέλεσαν τον Γιάννο Μακρή. Τα κυκλώματα αυτά προέρχονταν μάλλον από τον χώρο του παράνομου τζόγου.

Όπως αναφέρουν πηγές από άτομα που είχαν επαφές και σχέσεις με τον Αυστραλό, ο υπερβολικός πλούτος και η πολυτελή ζωή του η οποία ήταν εμφανέστατη από τις εξόδους και τις διακοπές του, μέχρι και τα πανάκριβα sport αυτοκίνητα με τα οποία κυκλοφορούσε, δεν ήταν από την επαγγελματική του δραστηριότητα στην εταιρεία ιδιωτικής ασφαλείας αλλά από τον παράνομο τζόγο με στοιχήματα!

Ο Μακρής κυρίως έπαιζε αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με τεράστιες αποδόσεις (σύμφωνα με τις πηγές υπήρχαν εγγυήσεις ότι ήταν στημένοι αγώνες) και φυσικά τα ποσά από τα στοιχήματα πολλαπλασιάζονταν.

Μιλώντας στη"Real news, με την προϋπόθεση της ανωνυμίας, επιχειρηματίας από τα νότια προάστια που γνώριζε καλά το 46 χρόνο έκανε λόγο για στοιχήματα που ξεκινούσαν από 20.000 € και σε κάποια περίπτωση έφταναν το ποσό των 200.000 €.

«Είχε συγκεκριμένους πελάτες μου Με μεγάλη επιφάνεια και πάθος με το τζόγο και τα χρήματα που διακινούσε ήταν πολλά» αναφέρει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας και συμπληρώνει ένα στοιχείο που διασταυρώνεται με πληροφορίες που ήδη έχει στη διάθεση της και η ασφάλεια Αττικής.

«Υπήρξαν όμως κάποιες περιπτώσεις που συζητήθηκαν έντονα στον κύκλο των παικτών του παράνομου στοιχήματος ότι δηλαδή ο μακαρίτης δεν πλήρωσε κερδισμένους πελάτες και όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκαν προστριβές».

Ακριβώς τέτοιου είδους διάφορες οικονομικές προσπαθούν να ανακαλύψουν οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών θεωρώντας πιθανό μια τέτοια κόντρα να κατέληξες στην ενέδρα θανάτου στην Βούλα.

Παράλληλα φυσικά εξετάζουν και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες εταιρείας του στη Μύκονο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...