Κόσμος

Η Δευτέρα Παρουσία, η προφητεία, ο τρίτος ναός και το φίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πρόβλεψη για την Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού μετά τον τρίτο ναό της Ιερουσαλήμ που «εκπληρώνει την βιβλική προφητεία» έχει επανέλθει στο προσκήνιο από την περασμένη εβδομάδα. Αφορμή το φίδι που βρέθηκε μέσα σε ρωγμές του Δυτικού Τείχους στα Ιεροσόλυμα.

Οι μελετητές της Βίβλου πιστεύουν ότι η κατασκευή ενός τρίτου Ιερού Ναού στην Ιερουσαλήμ θα γίνει λίγο πριν ο Ιησούς επιστρέψει.

Η συζήτηση για τον Αρμαγγεδώνα έσπασε τα κοντέρ την περασμένη εβδομάδα αφότου μια ισχυρή ομάδα κορυφαίων ραβίνοι - γνωστή ως Sanhedrin - έγραψε μια επιστολή ζητώντας να κατασκευαστεί ο ναός.

Παράλληλα ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα και οι ερμηνείες ποικίλες...

Οι προσευχές στο Δυτικό Τείχος ανακόπηκαν απροσδόκητα την Τετάρτη το βράδυ, όταν ένα φίδι έπεσε από τις πέτρες πάνω από το τμήμα προσευχής των γυναικών.

Το ερπετό προκάλεσε κάποιο «πανικό και αμηχανία» μεταξύ των προσκυνητών κάτω, μέχρι να βρεθεί ένας «ειδικός δαμαστής φιδιών» για να πιάσει το φίδι, σύμφωνα με το Ίδρυμα Κληρονομιάς Δυτικού Τείχους. Ο ειδικός τράβηξε το φίδι από τον τοίχο για να λάβει το χειροκρότημα από τους προσκυνητές. Προσδιόρισε το φίδι ως αυτόχθονο είδος που μοιάζει απειλητικό, αλλά δεν είναι δηλητηριώδες. Η ξαφνική εμφάνιση ενός φιδιού που αναδύεται από τον ιερότερο χώρο του Ιουδαϊσμού προκάλεσε πλήθος συζητήσεων μεταξύ των σχολιαστών του διαδικτύου, μερικοί από τους οποίους επέστησαν την προσοχή σε συνδέσεις με τον Αδάμ και την Εύα , και προέβλεψαν τόσο την έλευση του Μεσσία όσο και την κακή είδηση ​​για τον λαό του Ισραήλ.

https://www.youtube.com/watch?v=4GTEIw131J4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...