Κοινωνία

Η Βικτώρια Καρύδα φορώντας το νυφικό του γάμου της μιλά για το ιδιαίτερο δώρο που είχε κάνει στο σύζυγό της

Η Βικτώρια Καρύδα, φορώντας το νυφικό του γάμου της, είχε μιλήσει για το σύζυγό της και το ιδιαίτερο δώρα γάμο που του είχε κάνει στο τηλεπαιχνίδι My Style Rocks.

Σοκ έχει προκαλέσει από χθες, η είδηση της δολοφονίας γνωστού επιχειρηματία στη Βούλα. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον σύζυγο της Βικτώριας Καρύδα, η οποία μάλιστα συμμετέχει στο My Style Rocks.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι και μαζί είχαν αποκτήσει δυο παιδιά. Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Μαζί σου, παρακολουθήσαμε μάλιστα ένα απόσπασμα από το ριάλιτι μόδας, στο οποίο η Βικτώρια Καρύδα, φορώντας το νυφικό του γάμου της, μιλούσε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον σύζυγό της.

«Είχα κάνει επίδειξη στο Madwalk και τραγούδησε ο Μαρτάκης αυτό το τραγούδι και στον άντρα μου άρεσε πολύ. Και σκεφτόμουν επειδή δεν ήξερα τι δώρο να του κάνω για τον γάμο, να του το τραγουδήσω. Κάναμε τον θρησκευτικό γάμο πριν από τρία χρόνια. Τον πολιτικό πριν πολλά χρόνια. Αυτό που φοράω είναι το νυφικό του γάμου μου. Έκανα πολλές επιδείξεις με νυφικά και ήθελα στον γάμο μου, κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό. Αυτό που δεν έχω φορέσει ποτέ», έλεγε, μεταξύ άλλων, η Βικτώρια Καρύδα.

https://www.youtube.com/watch?v=YjyuTnKWSk4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ