Αθλητισμός

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον «άρχοντα των κρίκων» - Ο «ασημένιος» Ζανέτι χαιρέτισε στρατιωτικά την ώρα του ελληνικού εθνικού ύμνου (βίντεο)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε για άλλη μια φορά περήφανους όλους τους Έλληνες, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που πραγματοποιείται στη Ντόχα.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, νικητής το 2015 στην Γλασκώβη και το 2017 στο Μόντρεαλ, αναδείχθηκε πρωταθλητής με 15,366 βαθμούς και στο Κατάρ, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό ώμο και το οποίο θα τον οδηγήσει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο.

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του Βραζιλιάνου γυμναστή Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης στην Ντόχα.

Την ώρα που ήταν στη δεύτερη θέση του βάθρου και άκουγε τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε και πάλι το χρυσό, χαιρετούσε στρατιωτικά!

Πιθανότατα η κίνηση αυτή να έγινε ως ένδειξη σεβασμού στον τεράστιο αθλητή Πετρούνια αλλά και στην Ελλάδα.

Δείτε βίντεο από την ώρα της απονομής

https://youtu.be/o57gkmzUgd8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές