Εθνικά θέματα

Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο για την κλοπή της ελληνικής σημαίας – Τι δείχνουν οι νέες εικόνες από το σημείο (βίντεο)


Το βίντεο ντοκουμέντο από το Ηράκλειο με την υποστολή και την κλοπή της ελληνικής σημαίας προκάλεσε αίσθηση. Η έρευνα της αστυνομίας ξεκαθαρίζει το θολό τοπίο...

Αντικαταστάθηκε άμεσα η ελληνική σημαία που εκλάπη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, από τις Δαφνές στο Ηράκλειο, σε ένα περιστατικό που έκανε τον γύρο της Ελλάδας, προκαλώντας, αν μη τι άλλο, ερωτήματα.

Η σημαία, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, είναι πλέον δεμένη με σύρμα. Οι κάτοικοι στις Δαφνές δηλώνουν έκπληκτοι από το περιστατικό, που έφερε το χωριό τους στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει την προανάκριση, για τα κίνητρα των Γάλλων, όπως αποδείχθηκε φοιτητών, οι οποίοι σε μία αψυχολόγητη κίνηση, κατέβασαν και έκλεψαν τη σημαία, διαφεύγοντας με μία κλούβα.

Η ελληνική σημαία ξανά στον ιστό της

  

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω του βίντεο που δημοσιεύτηκε και φαίνεται ο αριθμός πινακίδας του οχήματος που ανήκει σε εταιρεία ενοικιαζόμενων – αποδεικνύεται πως τα άτομα που νοίκιασαν το όχημα δεν είναι αλβανικής υπηκοότητας όπως γινόταν λόγος αρχικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα άτομα που πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό αναχώρησαν ήδη από το Ηράκλειο καθώς πέταξαν προχθές το βράδυ από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Έτσι κατέβασαν και έκλεψαν την ελληνική σημαία

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι δύο πρωταγωνιστές, ανεβαίνουν πάνω στον ιστό και κατεβάζουν την ελληνική σημαία. Στη συνέχεια επιβιβάζονται σε μία άσπρη κλούβα που τους περιμένει και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο βίντεο φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα τους αλλά και ο αριθμός πινακίδας του οχήματος. Τα στοιχεία έχουν ήδη δοθεί στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ