Αθλητισμός

Εξαλλος στα Σπάτα ο Μελισσανίδης για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ!

Η ήττα της πρωταθλήτριας στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και η τραγική εμφάνιση και νοοτροπία της ομάδας, έφεραν και την έκρηξη του Μελισσανίδη.

Το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ πήγε στα Σπάτα για την προπόνηση της Κυριακής και φρόντισε να δείξει στους παίκτες τα νεύρα του με όσα τους είπε.

Ο "Τίγρης" τα είχε με τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση τους και την εικόνα αδιαφορίας που είχαν, λέγοντας τους, μεταξύ άλλων, ότι δεν κοιμήθηκε από τα νεύρα του και ότι από εδώ και πέρα δε θα ανεχθεί κάτι παρόμοιο από κανέναν.

«Ας παίζουν και οι μικροί, ας παίζει όποιος θα τα δίνει όλα από εδώ και πέρα», είπε κάποια στιγμή ο Μελισσανίδης, ο οποίος στήριξε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και όσα είπε ο προπονητής στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Είναι προφανές ότι η εικόνα της ΑΕΚ, τα αποτελέσματα της και το γεγονός ότι ουσιαστικά έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος από Νοέμβρη μήνα δε θα περάσει έτσι, κάτι που πρέπει να κατάλαβαν προπονητής και παίκτες από όσα άκουσαν από το αφεντικό της ΠΑΕ, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση με όλους!
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ