Εσωτερική Ασφάλεια

Εκτέλεση στη Βούλα: Συμβόλαιο θανάτου για τη «χρυσή πίτα» της Μυκόνου βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Στις επαγγελματικές δραστηριότητες του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή σε Παραλιακή και Μύκονο ψάχνουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, για τα κίνητρα της μαφιόζικης εκτέλεσης του 46χρονου έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

Ίσως, λένε οι αναλυτές της Ασφάλειας, τα ανοίγματα του «Αυστραλού» στο νησί των Ανέμων να ενόχλησαν κάποιους που θεώρησαν ότι πάει να βάλει χέρι στη «χρυσή πίτα» της Μυκόνου και για αυτό πήραν την απόφαση να τον «σβήσουν» μια και καλή από τον χάρτη με σφραγισμένο συμβόλαιο θανάτου.

Για το λόγο αυτό, από τα γραφεία του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα περάσουν ένας- ένας οι στενοί του συνεργάτες προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Μακρής δεχόταν απειλές ή ενοχλήσεις από συγκεκριμένα άτομα. Παράλληλα και μέσα από τις καταθέσεις, της συζύγου του, του πατέρα και ατόμων του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του, προσπαθούν να μάθουν αν ο 46χρονος είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές και αν φοβόταν κάτι, έτσι ώστε να βρουν το κίνητρο που θα τους δείξει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα.

Οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να δουν αν το όπλο της εκτέλεσης ήταν «καθαρό» ή έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη ενέργεια, ενώ μέσα από το υλικό από τις κάμερες της πολυτελούς κατοικίας της οδού Τροίας όπου διέμενε ο «Αυστραλός» με την σύζυγό του Βικτώρια Καρύδα και τα δύο παιδιά τους αλλά και τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία για τους δράστες και το δρομολόγιο διαφυγής τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...