Κόσμος

Ειρωνεία της τύχης: Κατέρρευσε μπαλκόνι στη Μασσαλία στην πορεία για τα θύματα της κατάρρευσης δύο πολυκατοικιών

Τμήμα ενός μπαλκονιού κατέρρευσε με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά τρεις άνθρωποι στη Μασσαλία, σε δρόμο που βρίσκεται στη διαδρομή της πορείας που πραγματοποιούν μερικές χιλιάδες κάτοικοι στη μνήμη των θυμάτων της κατάρρευσης δύο παλιών πολυκατοικιών στο κέντρο της πόλης.

Δύο άνθρωποι, μια γυναίκα 59 ετών και ένα αγόρι 7 ετών, έπεσαν από τον πρώτο όροφο εξαιτίας της κατάρρευσης αυτού του μπαλκονιού επιφάνειας περίπου 1 τετραγωνικού μέτρου, διευκρίνισαν οι πυροσβέστες και διαβεβαίωσαν πως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

Μια 24χρονη γυναίκα τραυματίσθηκε επίσης ελαφρά καθώς μια πέτρα από το μπαλκόνι την χτύπησε στο πόδι.

Νωρίτερα ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Μασαλίας είχε ανακοινώσει πως οι διασώστες είναι βέβαιοι πως δεν υπάρχει κανένα άλλο θύμα κάτω από τα συντρίμμια των πολυκατοικιών που κατέρρευσαν τη Δευτέρα. Από τα συντρίμμια τους έχουν ανασυρθεί οκτώ πτώματα.

«Τελειώσαμε τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης», δήλωσε ο Σαρλ-Ανρί Γκαριέ πριν αναχωρήσει η πορεία στη μνήμη των θυμάτων της καταστροφής. «Ψάξαμε όλα τα συντρίμμια με τα χέρια, πέτρα την πέτρα». Βρέθηκα τα πτώματα 5 ανδρών και 3 γυναικών και έχουν όλα ταυτοποιηθεί.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...