Εσωτερική Ασφάλεια

Δόθηκαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες του βιαστή των Αμπελοκήπων

Ευτυχώς ένας ακόμα επικίνδυνος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα. Συνολικά έχουν εξιχνιατεί τρεις περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκεται ο 29χρονος.

Τα στοιχεία ενός 29χρονου άνδρα ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού γυναίκας στην περιοχή των Αμπελοκήπων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ ανακοινώνοντας ότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί επιπλέον τρία περιστατικά.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ «πρόκειται για τον ΜΑΚΑΠΑΓΚΑΛ Αριστοτέλη του Ρούμπεν και της Παζ, γεννηθέντα στις 9-5-1989 στην Αθήνα».

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ