Αθλητισμός

Δρομείς ημιμαραθωνίου είπαν να «κόψουν» μέσα από πάρκο αλλά τους έπιασαν στα «πράσα»! (βίντεο)

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η απόφαση εκατοντάδων δρομέων να “κλέψουν” σε ημιμαραθώνιο στην Κίνα, προκειμένου να γλιτώσουν κάποια μέτρα τρεξίματος και να προλάβουν τους προπορευόμενους.

Περίπου 260 δρομείς του ημιμαραθωνίου στη Σαγκάη δεν έδειξαν ιδιαίτερο πρόβλημα στο να κάνουν μια.. παράκαμψη και αποφάσισαν να ξεκλέψουν αρκετές εκατοντάδες μέτρα από την κανονική διαδρομή.

Πιστεύοντας πως εκείνη τη στιγμή δεν τους παρακολουθεί κανείς, οι συγκεκριμένοι δρομείς βρήκαν ένα κενό στο προστατευτικό του δρόμου και μπήκαν σε ένα πάρκο, προκειμένου να περάσουν σε άλλο επίπεδο του οδοστρώματος και να προσπεράσουν αρκετούς.

Για κακή τους, όμως, η κίνηση τους στον ημιμαραθώνιο καταγράφηκε από τις κάμερες ελέγχου της κυκλοφορίας. Μάλιστα, τα Μέσα της Κίνας αφιέρωσαν πολυσέλιδες αναφορές στη “χειρότερη στιγμή του αθλητισμού στην χώρα”.

https://youtu.be/1ciy1Atu2hs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...