Αθλητισμός

Διεθνώς ρεζίλι - Τον γύρο του Κόσμου κάνει το ξύλο των οπαδών στην Αθήνα (βίντεο)


Το γύρο του κόσμου κάνουν οι ντροπιαστικές εικόνες από τους δρόμους της Αθήνας, όπου οπαδοί της ΑΕΚ του Άγιαξ, αλλά και άλλων ομάδων, έκαναν τη... νύχτα μέρα με φωτοβολίδες, αλλά και άγριο ξύλο και μεγάλες καταστροφές στην περιοχή γύρω από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Τα απίστευτα επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και ξένων χούλιγκανς στο κέντρο της Αθήνας, στο περιθώριο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ για το Champions League, έχουν απασχολήσει τα μεγαλύτερα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο.

Οι ντροπιαστικές εικόνες με τις συμπλοκές οπαδών και τις καταστροφές γύρω από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας έχουν προκαλέσει παγκόσμια ξεφτίλα και αποτροπιασμό, με τα διεθνή Μέσα να παρουσιάζουν τις σκηνές ζούγκλας από την Αθήνα.
https://twitter.com/diarioas/status/1067410211160432640?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/ESPNArgentina/status/1067429416953757696?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/SputnikInt/status/1067389898439708672?ref_src=twsrc%5Etfw

Το χρονικό της ντροπής

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας 27/11, σημειώθηκαν τρομερά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και ξένων οπαδών, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος της πλατείας Ελληνικής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ομάδα οπαδών του Άγιαξ κατέβηκαν στη στάση Βικτώρια και συνέχισαν για τη Λ. Αλεξάνδρας με προορισμό σύνδεσμο του Παναθηναϊκού. Οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν ξαφνικά την εμφάνιση τους (βγήκαν από Μαυροματαίων και Σπύρου Τρικούπη) και τους την… έπεσαν.

Ανάμεσα στις δυο πλευρές έπεσε… άγριο ξύλο. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ και μοτοσικλετιστές της Άμεσης Δράσης, και προσπάθησαν να διαλύσουν τις ομάδες των οπαδών, την ώρα που έπεφταν μολότοφ αλλά και χημικά. Μετά από ώρες και αφού είχαν καταγραφεί εικόνες πολέμου στο κέντρο της Αθήνας, η κατάσταση εκτονώθηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ