Κυβέρνηση

Δημήτρης Βίτσας: Έχει θράσος - Στα μάτια του φαντάζουν παράδεισος οι καταυλισμοί - Γιατί δεν πάει να μείνει και ο ίδιος εκεί;

Προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας. Ως γη της επαγγελίας περιγράφει τους καταυλισμούς όπου οι άνθρωποι ζουν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες μέσα σε σκηνές και τη βρώμα στερημένη από το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, απόρησε γιατί ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου χαρακτήρισε κολαστήριο την Μόρια, λέγοντας πως "αν πήγατε εκεί θα βλέπατε την πραγματικότητα και δεν θα λέγατε κολαστήριο έναν χώρο που είναι όλοι εμβολιασμένοι".

«Επιμένετε στην επικοινωνιακή λέξη “κολαστήριο” της Μόριας. Αν πήγατε εκεί δεν έχετε αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, αλλιώς δεν θα μιλάγατε για κολαστήριο για ένα χώρο που είναι όλοι εμβολιασμένοι, που προσφέρονται στα παιδιά υπηρεσίες εκπαίδευσης και έχει σχολή εκμάθησης μουσικών οργάνων», είπε ο κ. Βίτσας παραβλέποντας το γεγονός ότι κ. Παπαθεοδώρου έχει βρεθεί αρκετές φορές στη Μόρια.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε τις εικόνες από τη Μόρια, τονίζοντας «Ίσως πρέπει να δείτε εσείς αν ζουν μικρά παιδιά δίπλα σε φράχτη με πλαστικές σκηνές, ότι στο κέντρο βρίσκεται για ιατρική βοήθεια μόνο το ΚΕΕΛΠΝΟ γιατί όλες οι άλλες ομάδες έφυγαν λόγω της κακοποίησης και των βιασμών, τη μητέρα που κατασκήνωσε έξω από αστυνομικό τμήμα για να μην τις κλέψουν το παιδί. Κάνουν καταπληκτική δουλειά οι άνθρωποι εκεί, αλλά οι συνθήκες απάνθρωπες. Αν τα είχατε δει όλα αυτά δεν θα ξεκινούσατε έτσι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ