Αθλητισμός

Δεν υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης από τις ταλαντώσεις στο ΟΑΚΑ (βίντεο)


Ολοκληρώθηκε η αυτοψία που έκανε το κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, δεν παρατηρήθηκε κάποιου είδους φθορά κι όπως του μεταφέρθηκε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Παρόλα αυτά, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν μετρήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν λόγω παλαιότητας της εγκατάστασης το εύρος της ταλάντωσης είναι εντός ορίων και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί ή όχι στατική μελέτη.

Τη μεγάλη ταλάντωση στο πάνω διάζωμα, παρατήρησε έντρομος ο υπεύθυνος της UEFA στο παιχνίδι του Champions League της ΑΕΚ με τη Μπάγερν Μονάχου, την περασμένη εβδομάδα και τον οδήγησε να στείλει επίσημο έγγραφο, με το οποίο ζητά περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα από τη διοίκηση του Σταδίου. Στη συγκεκριμένη κερκίδα καθόντουσαν φίλαθλοι της Μπάγερν οι οποίοι προκάλεσαν το «φαινόμενο».

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fultrachaoschaotischundwild%2Fvideos%2F285169592326013%2F&show_text=0&width=269

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ