Κόσμος

Δασκάλες έκαναν τον παιδικό σταθμό «Fight Club»: Έβαζαν μικρά παιδιά να δέρνονται μεταξύ τους και αυτές κοιτούσαν (βίντεο)



Δριμύτατη κριτική δέχεται παιδικός σταθμός στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ, αφού κυκλοφόρησε βίντεο όπου παιδιά προσχολικής ηλικίας φαίνονται να αλληλογρονθοκοπούνται στο πλαίσιο ενός «Fight Club» που είχαν οργανώσει οι δασκάλες.

Το KTVI-TV πήρε στα χέρια του βίντεο που είχε καταγραφεί στο Adventure Learning Center τον Δεκέμβριο του 2016. Σε αυτό φαίνονται μικρά αγόρια που φορούσαν υπερμεγέθεις πράσινες γροθιές του ήρωα των κόμικ, Incredible Hulk, να χτυπούν με γροθιές το ένα το άλλο- και στο κεφάλι. Σε κάποια φάση μια από τις δασκάλες φαίνεται να χοροπηδά από τη χαρά της.

Το μόνο άτομο που εμφανίζεται να προσπαθεί να σταματήσει τον καυγά είναι άλλο ένα παιδί προσχολικής ηλικίας.

 

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα και οι δύο δασκάλες απολύθηκαν, αλλά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, και το κέντρο συνέχισε να λειτουργεί.

Οι μητέρες δύο από τα παιδιά υποβάλλουν μηνύσεις, και η δίκη θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Το βίντεο κατεγράφη από τον 10χρονο αδελφό ενός εκ των συμμετεχόντων, που ήταν σε κοντινό δωμάτιο. Το έστειλε στη μητέρα του, που κάλεσε τη διευθύντρια. Η διευθύντρια σταμάτησε τον καυγά και οι δασκάλες απολύθηκαν.

Οι κάμερες του παιδικού σταθμού κατέγραψαν πάνω από 30 λεπτά «αγώνα» σύμφωνα με το KTVI.

huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ