Απόψεις

Γ.Τράγκας: «Όταν βγάζεις από την ζωή των πολιτών μιας κοινωνίας την εθνική ταυτότητα δεν έχεις μέλλον»

Κάποια ωραία ημέρα οι άφρονες των Αθηνών, ο πολιτικός κόσμος θα κατανοήσουν τι αρρώστια έβαλαν στην Ελλάδα με το μνημόνιο και τις μεταρρυθμίσεις. Αυτό το κράτος δεν μπορεί να έχει μέλλον γιατί από την πολιτική έχει αφαιρεθεί η ανθρωπιά. Αυτό το κράτος δεν μπορεί να έχει μέλλον γιατί καταργεί στην πράξη τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90.1.

Συγκεκριμένα είπε:

«O Ιαβέρης έβαλε τις χειροπέδες και έπεσε με την πλάτη στα νερά του παγωμένου Σηκουάνα. Το σταχτί εκδικητικό χρώμα του προσώπου του χάθηκε στα σκοτεινά νερά μαζί με το πάθος του και την τρέλα του για την απόλυτη εφαρμογή της τάξης και του νόμου. Ο Γιάννης Αγιάνης, ο πεινασμένος κλέφτης ενός καρβελιού και των ασημικών στο σπίτι του ιερέα που του έδωσε φαγητό, δικαιώθηκε από την ίδια την ζωή και από τον Θεό….όπως και η Τιτίκα που αγκάλιασε πάλι τον θετό πατέρα της.

Το επαναστατημένο Παρίσι που ζητούσε ψωμί παιδεία και ελευθερία, που ζητούσε την πτώση της Βαστίλης δεν ένοιωσε την αυτοκτονία, την αυτοτιμωρία του επιθεωρητή Ιαβέρη.

Tο σύμφωνο κατοχής που ζούμε, δηλαδή το τρίτο μνημόνιο που τελείωσε μόνο στα λόγια δεν έφερε μόνο παθητικότητα στην κοινωνία μας, δεν έφερε μόνο οικονομική καταστροφή, ανεργία, απελπισία, μείωση του προσδόκιμου ζωής και μετανάστευση.

Το μνημόνιο μπόλιασε με σκληρότητα και απάθεια για τον άνθρωπο το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Ο ένας ήθελε και θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου, ή να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις πέρασαν το μήνυμα των πλαστών μεταρρυθμίσεων και της απόλυτης επιβολής του νόμου προς κάθε κατεύθυνση.

Τα χρέη προς το δημόσιο έγιναν κακούργημα με δακτυλοσκόπηση και φωτογραφίες ανφάς και προφίλ στην Σήμανση. Έγιναν κελί στον Κορυδαλλό, 2 επί 3 για 6 έως 8 άτομα. Ευτυχώς η διαδικασία του αυτοφώρου αυτός ο απίθανος Ιαβερισμός καταργήθηκε επί των ημερών του Τσίπρα. Όλη αυτή η διαπόμπευση επωνύμων και ανωνύμων τελείωσε επί των ημερών του Αλέξη.

Δεν τελείωσε όμως η γενικευμένη σκληρότητα και η απανθρωπιά που φέρνει το μνημόνιο και δυστυχώς όποια κυβέρνηση το υλοποιεί και το εφαρμόζει προβαίνει σε εγκλήματα. Γίνεται Ιαβέρης που μοιραία κάποια στιγμή πέφτει και πνίγεται στα νερά του Σηκουάνα…

Διαβάζω, μαθαίνω, ότι επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών σε μια δυστυχισμένη που πλαστογράφησε απολυτήριο του Δημοτικού για να πιάσει δουλειά ως καθαρίστρια. Είχε τελειώσει την Πέμπτη τάξη αλλά για να πλύνεις σκάλες, ή να καθαρίσεις τα λύματα και τα περιττώματα χρειάζεται να έχεις και την έκτη τάξη. Η κυρία δεν είχε την τύχη ή την ευχέρεια να τελειώσει την έκτη τάξη.

Dura lex, sed lex!

Σκληρός ο νόμος αλλά νόμος. Καμία σημασία αν ζεις σε προτεκτοράτο ή κατεχόμενη περιοχή στην οποία κατ’ ευφημισμό ζούνε εκατομμύρια πεινώντες και διψώντες. Σκληρός ο νόμος αλλά νόμος, για την κυρία που κανείς δεν την ρώτησε αν πεινούσε, εάν ήταν κακός σύμβουλος το στομάχι, εάν είχε να θρέψει γονείς ή παιδιά, εάν ήθελε κάποιος να την ξεσπιτώσει γιατί δεν είχε να πληρώσει το νοίκι.

Σαφώς η πλαστογραφία είναι έγκλημα. Πλαστογραφία μετά χρήσεως ακόμη χειρότερα! Αλλά ρε παιδί μου σφυρίζουν τα δημοσιεύματα για μίζες εκατομμυρίων από πολιτικούς με μεταπτυχιακά διπλώματα…. Σφυρίζουν τα δημοσιεύματα για πρωθυπουργούς και υπουργούς που παρέλαβαν προμήθειες με μίζες εκατομμυρίων…

Στο φινάλε μαθαίνουμε 365 ημέρες τον χρόνο πως πλαστογραφούν πολιτικοί και προύχοντες την βούληση ενός ολόκληρου λαού πως μετατρέπουν ένα πελώριο Όχι σε Ναι και αυτό δεν θεωρείται πλαστογραφία και μάλιστα μετά χρήσεως..

Αυτό το κράτος δεν μπορεί να έχει μέλλον γιατί από την πολιτική έχει αφαιρεθεί η ανθρωπιά. Αυτό το κράτος δεν μπορεί να έχει μέλλον γιατί καταργεί στην πράξη τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Όταν βγάζεις από την ζωή των πολιτών μιας κοινωνίας την εθνική αλληλεγγύη, την εθνική ταυτότητα, την εθνική παιδεία, τα ήθη και τα έθιμα και Κυρίως την υπεράσπιση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως είναι η πείνα, η ανεργία, η στέγαση και η υγεία, η περίθαλψη, τότε δεν έχεις κανένα μέλλον.

Έχεις πολιτική νεκροφάνεια και απλά κρώζεις όπως τα αρπαχτικά που ξεσκίζουν σάρκες από ψοφίμια. Σε ένα κράτος που έχει πουλήσει την ψυχη του στον διάολο και έχει πετάξει στον απόπατο την εθνική τιμή και την εθνική υπερηφάνεια του είναι φυσικό μια καθαρίστρια που πεινάει και πλαστογραφεί για να γίνει καθαρίστρια, να ανταμώνει σε κάθε βήμα της τον Ιαβέρη.. και να πηγαίνει στα κάτεργα όπως ο Αγιάνης περιμένοντας να την δει ο Θεός. Κάποια ωραία ημέρα οι άφρονες των Αθηνών, ο πολιτικός κόσμος θα κατανοήσουν τι αρρώστια έβαλαν στην Ελλάδα με το μνημόνιο και τις μεταρρυθμίσεις.

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτής της αρρώστιας είναι ο Ιαβερισμός και το σύνθημα «Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...