Εσωτερική Ασφάλεια

Γυναίκα – αράχνη πλημμύριζε με ναρκωτικά την Αττική αλλά… αθωώθηκε

Mια απίστευτη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα ήρθε στο φως.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα – αράχνη, 44 ετών, ήταν εκείνη που διαχειριζόταν πού θα μοιραστούν, κυρίως στην Αττική, οι ποσότητες της ηρωίνης, της κάνναβης και της κοκαϊνης. Μαζί με τον άντρα της είχαν στρατολογήσει και τρεις Έλληνες που διακινούσαν τα ναρκωτικά.

Ο ένας από αυτούς μάλιστα είχε το ψευδώνυμο «Δήμαρχος», λόγω του ότι εργάζονταν στο Δήμο Μεγάρων. Παραλάμβανε τις ποσότητες ναρκωτικών από τον σύζυγο της 44χρονης, τις επιμέριζε και στη συνέχεια τις διέθετε προς πώληση στην περιοχή των Μεγάρων. Τα χρήματα που έπαιρνε τα έδινε στη συνέχεια στο σύζυγο της γυναίκας αράχνης.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη τους μετά από παρακολούθηση. Οι κινήσεις του ζευγαριού ήταν πάντα προσεκτικές για να μην γίνουν αντιληπτοί. Ειδικά ο άντρας κινούνταν με λεωφορείο ή ταξί για να μην κινήσει υποψίες.

Τελικά συνελήφθησαν και χθες ο σύζυγος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση και οι τρεις Έλληνες διακινητές σε 8 χρόνια. Η ανατροπή ήρθε από την αθώωση της 44χρονης καθώς, όπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, δεν είχε την παραμικρή ιδέα από τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της.

Ο δικηγόρος της, Γιάννης Γλύκας δήλωσε στο star.gr: «Η γυναίκα αυτή έπεσε θύμα. Αποδείχθηκε στο δικαστήριο ότι ήταν αθώα και προφυλακίστηκε άδικα. Ο σύζυγος της δεν την είχε ενημερώσει ποτέ ότι διακινούσε ναρκωτικά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ