Πολιτική

Γεωργιάδης: Η σημερινή κυβέρνηση είναι μακράν η πιο διεφθαρμένη

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι «μακράν η πιο διεφθαρμένη» διατύπωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως παρατήρησε «μου έκανε εντύπωση ότι δεν είπε τίποτα για όσα του είπαν για σκάνδαλα. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά αισθάνεται ότι είναι αδύναμος στα επιχειρήματα αυτά».

Αναφερόμενος ειδικά στην υπόθεση της επέκτασης της σύμβασης παραχώρησης του «Ελ. Βενιζέλος» κατά την οποία η Διεύθυνση Ανταγωνισμού απέρριψε την αρχική προσφορά των 485 εκατ. ευρώ και υποχρεώνει τώρα την κοινοπραξία να πληρώσει 1,1 δισ. ευρώ - δηλαδή 800 εκατ. ευρώ περισσότερα, προκειμένου να εγκρίνει την επέκταση της σύμβασης μέχρι το 2046 - ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: Ή ο Τσίπρας είναι βλάκας ή ότι πήγε να τα πάρει».

«Όταν ο Σπίρτζης αλλάζει τους όρους του διαγωνισμού μετά τον διαγωνισμό για το Θριάσιο αυτό είναι λογικό;» αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

«Οι άνθρωποι αυτοί κυβερνούν με την αίσθηση ότι δεν θα χάσουν ποτέ την εξουσία, θα κάνουν κάθε ασχήμια γι' αυτό. Όχι μόνο θα χάσουν, αλλά οι ασχήμιες θα μεγαλώσουν την ήττα τους γιατί ο λαός τα σιχαίνεται αυτά» συμπλήρωσε.

Μιλώντας, τέλος, για τη συνεργασία της ΝΔ με τον Πέτρο Τατσόπουλο είπε «όταν διευρύνεται ένα κόμμα δεν θα πάρει και πολιτικούς αντιπάλους;».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ