Αθλητισμός

Βιάλι για τη μάχη του με τον καρκίνο: Ελπίζω η περιπέτεια μου να βοηθήσει άλλους ανθρώπους

Ο παλιός επιθετικός της Γιουβέντους, Τζιανλούκα Βιάλι, δήλωσε ότι αισθάνεται «πολύ καλά» μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, την οποία κράτησε μυστική. Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera, ο 54χρονος Βιάλι είπε ότι το σώμα του ανταποκρίθηκε καλά στη θεραπεία.

«Λοιπόν, πράγματι είμαι πολύ καλά. Έχει περάσει ένας χρόνος από τη θεραπεία και είμαι και πάλι πίσω. Αλλά ακόμα δεν έχω καμία βεβαιότητα για το πώς θα τελειώσει το παιχνίδι. Ελπίζω ότι η ιστορία μου μπορεί να χρησιμεύσει για να εμπνεύσει ανθρώπους στα κρίσιμα σημεία της ζωής τους», είπε ο πρώην παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ο Βιάλι έκανε γνωστό το όνομά του ως ποδοσφαιριστής στη Σαμπντόρια, ενώ στη συνέχεια έπαιξε για τέσσερα χρόνια στη Γιουβέντους, με την οποία κατέκτησε το Champions League το 1996. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Τσέλσι, με την οποία σημείωσε 48 γκολ σε 78 εμφανίσεις, ενώ εργάστηκε στην ομάδα του Λονδίνου και ως προπονητής.

«Η ζωή αποτελείται κατά 10% από αυτό που συμβαίνει σε εμάς και κατά 90% από το πώς το χειριζόμαστε. Ελπίζω ότι η ιστορία μου μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να αντιμετωπίσουν αυτό που συμβαίνει με τον σωστό τρόπο»,πρόσθεσε ο Βιάλι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ